Type en druk op Enter.

Thuis uit eten met Valentijn: Valentijnsmenu afhalen of laten bezorgen

thuis uit eten met valentijn haarlemmermeer

Love is in the air! De horeca blijft helaas gesloten deze Valentijnsdag, maar wat is er leuker dan jouw lover thuis te verrassen met een romantisch Valentijnsdiner of lunch for two op dé dag van de liefde. Veel restaurants die hun deuren gesloten moeten houden, pakken uit met een speciaal Valentijnsmenu. Iets bijzonders om af te halen of te laten bezorgen of een menu om thuis te koken. Bestel op tijd, want de menu’s zijn populair. Liefde gaat tenslotte door de maag.

Valentijnsmenu afhalen en/of laten bezorgen in Haarlemmermeer

Wij hebben restaurants in Haarlemmermeer op een rijtje gezet die hun deuren gesloten moeten houden en die nu een speciaal Valentijnsmenu aanbieden dat wordt bezorgd of kan worden afgehaald. We zeggen het nog een keer: support your locals, ook tijdens Valentijn!

Er zijn restaurants zonder speciaal Valentijnsmenu, maar die wel gewoon geopend zijn voor take away en delivery op Valentijnsdag. Kijk in dit blog voor alle restaurants die nu tijdelijke bezorging en/of afhaalservice bieden.

De restaurants in de lijst zijn gesorteerd op plaatsnaam (de plaats waar het restaurant gevestigd is), maar veel restaurants hebben een groter bezorggebied. We proberen deze lijst zo up-to-date mogelijk te houden. Mis je een restaurant of zie je een foutje? Neem contact met ons op!

Vind nog makkelijker een restaurant dat nu een speciaal Valentijnsmenu aanbiedt dat wordt bezorgd of kan worden afgehaald in de Liefs uit Haarlemmermeer app! Je vindt alle Valentijnsmenu’s in het speciale tabblad (onderin in het midden). Tip: voeg de app toe aan je homescreen en bestellen maar! Deel de app zoveel mogelijk met familie, vrienden, buren enz. en help ons én de Haarlemmermeerse horeca!

liefs uit haarlemmermeer app valentijn

BADHOEVEDORP

Later aan 't Water - Badhoevedorp

Kies uit de Valentijns Starterbox (29,50 euro) of de Dinerbox (59,50 euro) van Later aan ‘t Water of ga voor de combi (85 euro). Op 12, 13 en 14 februari biedt Later de Later Love Service: voor- en hoofdgerechten worden op aparte tijden bezorgd. Afhalen (Nieuwemeerdijk Badhoevedorp) en bezorgen. Bestellen kan via WhatsApp of telefonisch.

De Pelikaan - Badhoevedorp

Bij De Pelikaan bestel je een proeverij voor twee, bestaande uit o.a. Vitello tonato, oesters, Hollandse garnalen, Surf & Turf en een verrassingsdessert. 79,50 euro voor 2 personen. Afhalen (Nieuwemeerdijk Badhoevedorp) en laten bezorgen. Bestellen doe je telefonisch. Het Valentijnsmenu is te bestellen tot vrijdag 12 februari.

Q-Beach zorgt voor de voorbereiding van een 3-gangen Valentijnsmenu en jij verrast jouw liefde thuis met de finishing touch. 27,50 euro pp. Ophalen (Sloterweg Badhoevedorp) of laten bezorgen. Bel, mail of WhatsApp je bestelling door.

CRUQUIUS

Bief & Burgers - Cruquius

Ga deze Valentijn voor een Naughty Valentines Menu van Bief & Burgers. Dit menu bevat een amuse, voor- en hoofdgerecht en als dessert een spannende proeverij (incl. blinddoek). 100 euro voor 2 personen. Uiterste besteldatum: 12 februari. Mail om te bestellen. Afhalen (Oude Kruisweg Cruquius) en bezorgen.

De Drie Gemalen (Haarlemmermeersche Golfclub) - Cruquius

Gezellig met zijn tweetjes heerlijk onbezorgd genieten van een heerlijke 4-gangen diner van De Drie Gemalen. 60 euro voor 2 personen, incl. prosecco. Te bestellen via de Take Away Corner, telefonisch of via mail. Afhalen kan op 12, 13 en 14 februari (Spieringweg Cruquius). 

Pannenkoeken Paviljoen - Cruquius

Het Pannenkoeken Paviljoen verzorgt een te gekke Valentijnsbrunch met hartig en zoet, een flesje prosecco en verse jus d’orange. 29,50 euro pp. Optioneel te bestellen met bos rozen (12,50 euro) en Valentijnsballon (8,00 euro). Uiterste besteldatum: 12 februari. Mail om te bestellen. Afhalen (Kruisweg Cruquius) en bezorgen.

Theehuis Cruquius - Cruquius

Theehuis Cruquius pakt uit met een Love Brunch Box met o.a. eggs benedict, rosbief carpaccio, love chocolate en een liefdesgedichtje. 18,50 pp. Uit te breiden met een framboos-vanille macaron: 4,50 euro pp. Bestellen: telefonisch of via de website. Afhalen: Cruquiusdijk Cruquius.

HAARLEMMERLIEDE

De Zoete Inval - Haarlemmerliede

Verras je geliefde met een Valentijn dinerbox van De Zoete Inval. In een handomdraai serveer je een heerlijk 3-gangen diner. Je ontvangt bij de box een duidelijk bereidingsadvies. 36,50 euro pp. De Valentijn Dinerbox is te bestellen voor 12, 13 en 14 februari. Je kunt de dinerbox bestellen tot 11 februari 18.00 uur. Afhalen (Haarlemmerstraat Haarlemmerliede) en bezorgen. Bestellen doe je telefonisch.

HALFWEG

Brasserie Het Gemaal - Halfweg

Het Gemaal heeft voor Valentijnsdag twee heerlijke arrangementen samengesteld: een ontbijtbox (19,95 euro pp) of Be your own chef met heerlijke shared dining gerechtjes (59,95 euro voor 2 personen). Afhalen (Haarlemmermeerstraat Halfweg) en bezorgen. Bestellen kan tot 11 februari. Mail of bel om te bestellen.

HOOFDDORP

Pizzeria Amici - Hoofddorp

Zeg je liefde, dan zeg je Italië. Alles van de menukaart van Pizzeria Amici is te bestellen. De pizza’s worden in hartvorm geserveerd. Hoe leuk! Eindig met de ‘pane d’amore’ met Nutella en vers fruit en Valentijnsdag kan niet meer stuk. Bezorging in Hoofddorp en vanaf 25 euro gratis. Bel of mail om te bestellen. Afhalen kan aan de Kruisweg in Hoofddorp. 

Arabesque - Hoofddorp

Valentijns lekkernijen uit het Midden-Oosten. Dat klinkt heerlijk. Het Valentijnsmenu van Arabesque kost 31,50 euro pp en is te bestellen vanaf 2 personen. Bestellen doe je telefonisch. Afhalen: Kruisweg Hoofddorp.

Barista Café - Hoofddorp

De Valentijns High Tea Box van Barista Café Hoofddorp bestaat uit een mix van 4 kleine luxe broodjes, Red Velvet brownie, Carrot Cake, kaneelscone, macarons, suikerhartjes en een variatie theesoorten. Vanaf 2 personen, 19,95 euro pp. Telefonisch bestellen of via de website. Afhalen aan het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp.

De Beren - Hoofddorp

Vier Valentijnsdag met de Valentijnsbox van De Beren. De box bestaat uit een shared dinner voor 2 personen. In de box zitten 12 verschillende gerechtjes verdeeld over 4 rondes. Je hoeft de gerechtjes (met namen als Ik lust je rauw, Love handles en Om je vingers bij af te likken) waarbij dat nodig is alleen nog maar in de oven te doen. Bestellen doe je via de website. Afhalen (Raadhuisplein Hoofddorp) of bezorgen. Je kunt bestellen voor 12, 13 en 14 februari. 52,50 euro voor 2 personen.

Buoni Amici - Hoofddorp

Wat past er beter bij Valentijnsdag dan heel veel Italiaanse ‘Amore’? Daar zit de Valentijnbox van Buoni Amici vol mee. Kies zelf je vis- of vleesgerecht. Vegetarische optie ook mogelijk. Incl. flesje Prosecco en een verrassing. 46,50 euro pp. Bestellen kan tot 12 februari 20.00 uur via mail of telefonisch. Afhalen aan de Concourslaan in Hoofddorp. Bezorging op aanvraag (binnen Hoofddorp, minimale besteding 50 euro en 3 euro bezorgkosten).

Den Burgh - Hoofddorp

Verras jouw liefde met een romantisch 4-gangen diner @home van Den Burgh. Het menu wordt koud geleverd en kan met slechts een paar handelingen opgediend worden. Het Valentijnsmenu is te bestellen voor 12,13 en 14 februari. Minimaal 24 uur van te voren bestellen. 45 euro pp. Bezorgen (binnen een straal van 10km: 7,50 euro) of afhalen (Rijnlanderweg Hoofddorp). Bestellen via de website.

La Cubanita - Hoofddorp

Bij La Cubanita spicen ze het hele Valentijnsweekend voor je op, want van 12 t/m 14 februari krijg je bij bestelling van (minimaal) 2 tapasschalen 2 blikjes Sierra Margarita én een setje Love Dice van EasyToys cadeau. Als dat geen lekker weekend wordt?! Afhalen (Burgemeester van Stamplein Hoofddorp) en bezorgen. Bestellen doe je via de website.

Restaurant Elders - Hoofddorp

Wil je jouw Valentijn verassen met een heerlijke brunch? Bestel dan de Valentijn Brunch Box voor 2 personen bij Elders (35 euro). De box bevat kleine lunch gerechtjes en is 13 februari en 14 februari af te halen aan het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp. Bestellen doe je telefonisch of via de website. 

Bistro Joseph - Hoofddorp

De Joseph/Josephines Valentijn box zit vol met kleine gerechten en share bites waar je thuis (met hulp van de chef) het laatste ingrediënt aan toe moet voegen…liefde. 50 euro voor 2 personen. Bezorgen en afhalen (Hoofdweg Oostzijde Hoofddorp). Bel om te bestellen.

Verras je Valentijn met een heerlijke brunch van Restaurant Lieveling. 17,50 euro pp. Telefonisch of via WhatsApp te bestellen t/m 13 februari. Afhalen (Redenburgsingel Hoofddorp) en bezorgen.

Long Island pakt uit met twee heerlijke Valentijnsarrangementen: een ontbijtbox (19,95 euro pp) of Be your own chef met heerlijke shared dining gerechtjes (59,95 euro voor 2 personen). Afhalen (IJweg Hoofddorp) en bezorgen. Bestellen kan tot 11 februari. Mail of bel om te bestellen.

In de Valentijnsbox van The Market Club vind je 10 heerlijke gerechtjes die zelf nog even afgemaakt moeten worden. De box is voor 2 personen. Ook is het mogelijk om je box te upgraden met een fles Moët champagne of een heerlijke cocktail. 89 euro voor 2 personen. Bestellen doe je telefonisch of via de website. Bestellen kan t/m 12 februari. Afhalen (Kruisweg Hoofddorp) en bezorgen.

Nozem - Hoofddorp

Als je kiest voor het Nozem Valentijns Diner dan serveer je een heerlijk 3-gangen diner. In het thuiskook pakket worden alle ingrediënten geleverd die nauwkeurig zijn voorbereid. Aan de hand van simpele instructies en video’s serveer je vervolgens zelf het diner. Het pakket is beschikbaar vanaf 2 personen (39,50 euro pp). Levering overdag op 14 februari. Bestellen doe je via de website.

PLEINVALENTIJN: een Valentijnsbox voor 2 bestaande uit diverse lekkernijen voor een uitgebreide brunch incl. cava. De box (2 personen) kost 47,50 euro bij bezorgen en 39,50 euro bij afhalen (Raadhuisplein Hoofddorp). Je kunt de box bestellen t/m 11 februari 16.00 uur. Mail om te bestellen.

De Polderboom heeft een Valentijnsbox voor 2 personen (45 euro) samengesteld met heerlijke kleine gerechten uit je eigen oven, een verrassingsdessert en fles bubbels. Bestellen doe je telefonisch of per mail. Afhalen aan het Marktplein in Hoofddorp of laat thuis bezorgen.

Da Rosario - Hoofddorp

De tweepersoons Valentijns box van Da Rosario wordt als pakket bij je thuis bezorgd. Met de hulp van Da Rosario en een klein beetje werk zet je zo een heerlijk menu op tafel. De box kost 50 euro (2 personen). Te bestellen tot 13 februari 16.00 uur via de website.

Senbazuru - Hoofddorp

Met het Japanse Valentijnsmenu van Senbazuru ga je zeker scoren. Verschillende voor- en teppanyaki gerechten en een heerlijk dessert. Incl. fles Japanse pruimen champagne. 110 euro voor 2 personen. Telefonisch bestellen. Afhalen (Arnolduspark Hoofddorp) of thuis laten bezorgen. Bestellen kan t/m 13 februari.

Grand café Sjapo - Hoofddorp

De Plateau Sjapo voor 2 personen bestaat uit vlees, vis, vega en dessert. 39,50 euro. Bestellen voor 10 februari 19.00 uur. Mail of bel om te bestellen. Afhalen in Hoofddorp aan de Diamantlaan.

Verhage - Hoofddorp

Het Valentijnsontbijt van Verhage bevat genoeg lekkers om samen te genieten op Valentijnsdag. 25 euro voor 2 personen. Afhalen: Alkmerkplein Hoofddorp. Bestel telefonisch of stuur een WhatsApp.

Vis aan de Linie - Hoofddorp

Pak uit met oesters voor je grote liefde. Keuze uit Cupido’s Choice (8 oesters met De Venoge Champagne brut 65 euro) en Aphrodite’s Choice (8 oesters met Rodestiu Cava brut 39,50 euro). Ook los te bestellen. Afhalen (Hoofdweg Hoofddorp) en bezorgen. Telefonisch of via mail te bestellen.

WOODSTONE - Hoofddorp

Een romantische pizza in de vorm van een hart…daar verover jij jouw liefde wel mee. Verkrijgbaar met alle toppings, alleen op 12, 13 en 14 februari. Bestellen via de website. Thuis laten bezorgen of afhalen op het Raadhuisplein in Hoofddorp. 

IJzerbar - Hoofddorp

Oelala, bij IJzerbar serveren ze speciaal voor Valentijn een ‘lust opwekkend’ afrodisiac menu voor 2 (110 euro). De gerechten worden koud aangeleverd met meegeleverde instructies. De uitdagende box wordt vergezeld door een bijpassende playlist. De box kan worden gereserveerd t/m 13 februari. Bestellen via de website. Afhalen (Kruisweg Hoofddorp) en bezorgen.

Zoet & Zalig - Hoofddorp

Geniet van de Valentijns ontbijt- of lunchbox van Zoet & Zalig met oa een hartenbroodje carpaccio, red velvet chocolate cookie en een yoghurt fruitbowl. Er zijn 2 verschillende boxen, 17,50 euro pp. Bestellen via mail. Gratis bezorging in Hoofddorp vanaf 20 euro. Afhalen kan ook: Polderplein Hoofddorp.

LIJNDEN

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Bij Qunis een mooi 5-gangen menu voor thuis samengesteld. Je ontvangt een duidelijke video instructie en een digitale beschrijving, zodat de laatste handelingen in eigen keuken makkelijk uit te voeren zijn. 65,00 euro pp. Het menu is af te halen (Akerdijk Lijnden) op 14 februari 13.00-16.00 uur. Bestel via de website.

LISSERBROEK

De Olmenhorst - Lisserbroek

Verras je lief met een Fruidloods Valentijn high tea met o.a. mini-broodjes, quiche, pompoensoepje, appelkruimeltaartje en macarons. Een vegetarische high tea is ook mogelijk. 15 euro pp. De high tea is tot uiterlijk woensdag 10 februari te bestellen. Afhalen: Lisserweg Lisserbroek. Bestellen per mail.

Het Oude Dykhuys - Lisserbroek

In het weekend van 12, 13 en 14 februari kun je genieten van het 4-gangen Valentijns thuismenu van Het Oude Dykhuys. Het menu wordt geleverd in oven/magnetron bestendige verpakking welke moeiteloos warm gemaakt en gepresenteerd kan worden. 54,50 euro pp. Alleen afhalen (Lisserdijk Lisserbroek). Bestellen via de website.

NIEUW-VENNEP

Bistro Jacques - Nieuw-Vennep

Bistro Jacques komt met een 4-gangen Valentijn Dinerbox. Zij verzorgen de gerechten en jullie kunnen samen kokkerellen. 65 euro voor 2 personen incl. fles Chardonnay of Merlot. Afhalen (Hoofdweg Nieuw-Vennep). Bel of mail om te bestellen.

Massada - Nieuw-Vennep

Geniet op 13 of 14 februari samen met jouw Valentijn van een romantische brunch met o.a. sandwiches, mini croissants, chocolade aardbeien. Of bestel een romantisch doe-het-zelf 4-gangen Valentijnsdiner en zet samen eenvoudig heerlijke gerechten op tafel. In de box vind je ook een fles cava. De boxen van Massada zijn t/m 11 februari te bestellen. Afhalen (Händelplein Nieuw-Vennep) of bezorgen. Bel, mail of bestel via de website.

Orries - Nieuw-Vennep

Op 14 februari kun jij je geliefde verrassen met een to share box van Orries. Compleet met voor-, hoofd- en nagerecht en uit te breiden met een heerlijke wijn of flesje bubbels. 52,50 euro voor 2 personen. Bel of app voor afhalen (Hoofdweg Nieuw-Vennep).

De Rustende Jager - Nieuw-Vennep

Van 10 t/m 14 februari kun je genieten van een Valentijns proeverij van De Rustende Jager. 2 personen 55 euro (of 60 euro incl. fles huiswijn). Bezorgen of afhalen (Venneperweg Nieuw-Vennep). Bestellen via de website.

Venneper Lodge - Nieuw-Vennep

Venneper Lodge heeft een ValentijnsDAGbox samengesteld. Met deze box kun je de hele dag door genieten van lekker eten. Het ontbijt, de lunch en de borrel worden voor je verzorgd. Tussendoor geniet je van huisgemaakte zoetigheid en van een flesje bubbels. 59 euro voor 2 personen. Bezorging van 8 t/m 14 februari. Bestellen doe je telefonisch.

SPAARNDAM

Bij de Buuf - Spaarndam

Zin om Valentijn te beginnen met een ontbijt? Wat dacht je van een heerlijk uitgebreid ontbijtje van Bij de Buuf. Bestellen kan tot 12 februari. 2-persoons ontbijt: 21,95 euro. Een 1-persoons kan ook: 14,95 euro. Afhalen: Lageweg Spaarndan. Bestellen via mail.

VIJFHUIZEN

Restaurant 't Fort - Vijfhuizen

De Valentijns lovers brunchbox van Restaurant ‘t Fort bestaat o.a. uit een hartverwarmend soepje, een tongstrelende tonijnsalade, een Valentijn vermiljoensalade en Cake d’amour. 22,50 euro pp. Bestellen via mail of bel. Afhalen: Fortwachter Vijfhuizen.

Het Graanpakhuis heeft speciaal voor jou een Valentijnsdag 3-gangen diner samengesteld. Het heerlijke diner is inclusief liefdevolle verrassing, een heerlijke fles witte wijn en huisgemaakte bonbons. Te bestellen voor 12 februari. 75 euro voor 2 personen. Bestellen via Whatsapp. Afhalen (Kromme Spieringweg Vijfhuizen).

ZWANENBURG

Het Zwaantje - Zwanenburg

Verras je geliefde met een Valentijn Dinerbox van Het Zwaantje. De gerechten zijn zo goed als klaar en hoeven alleen te worden afgemaakt. Start met een proeverij van verschillende voorgerechtjes, keuze hoofdgerecht vlees of vis en als laatste een heerlijk dessert. 39,95 euro pp. Bestel uiterlijk 13 februari 17.00 uur. Bel om te bestellen. Afhalen: Zwanenburgerdijk Zwanenburg

Happy Valentines Day!

Fotocredits header: Restaurant Bij Qunis

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.