Type en druk op Enter.

Thuis uit eten met kerst: kerstmenu afhalen of laten bezorgen

kerstmenu afhalen bezorgen haarlemmermeer

De horeca blijft helaas gesloten deze kerst. We zijn inmiddels wel een beetje gewend aan het thuis uit eten zoals in een restaurant. Veel restaurants die hun deuren gesloten moeten houden, pakken uit met een speciaal kerstmenu. Iets bijzonders om af te halen of te laten bezorgen of een menu om thuis te koken. Van ontbijt tot lunch en van compleet diner tot borrelbox. Eén ding is zeker: Kerstmis 2020 wordt een hele bijzondere!

Kerstmenu afhalen en/of laten bezorgen in Haarlemmermeer

Wij hebben restaurants in Haarlemmermeer op een rijtje gezet die hun deuren gesloten moeten houden en die nu een speciaal kerstmenu aanbieden dat wordt bezorgd of kan worden afgehaald. We zeggen het nog een keer: support your locals, ook tijdens kerst!

Er zijn restaurants zonder speciaal kerstmenu, maar die wel gewoon geopend zijn voor take away en delivery tijdens de kerstdagen. Kijk in dit blog voor alle restaurants die nu tijdelijke bezorging en/of afhaalservice bieden.

De restaurants in de lijst zijn gesorteerd op plaatsnaam (de plaats waar het restaurant gevestigd is), maar veel restaurants hebben een groter bezorggebied. We proberen deze lijst zo up-to-date mogelijk te houden. Mis je een restaurant of zie je een foutje? Neem contact met ons op!

Vind nog makkelijker een restaurant dat nu een speciaal kerstmenu aanbiedt dat wordt bezorgd of kan worden afgehaald in de Liefs uit Haarlemmermeer app! Je vindt alle kerstmenu’s in het speciale tabblad (onderin in het midden). Tip: voeg hem toe aan je homescreen en bestellen maar! Deel de app zoveel mogelijk met familie, vrienden, buren enz. en help ons én de Haarlemmermeerse horeca!
liefs uit haarlemmermeer app kerst

AALSMEERDERBRUG

Geoff's - Aalsmeerderbrug

Bij Geoff’s kun je heerlijke schotels voorzien van salades met vis en vlees bestellen vanaf 14,50 euro pp, diverse luxe hapjes, huisgerookte zalm en paling, diverse gourmetschotels en verse huisgemaakte rollades. Bestellen voor 19 december. Afhalen (Aalsmeerderdijk Aalsmeerderbrug) of bezorgen: Rijsenhout/Aalsmeer/Oude Meer (2,50 euro) en Hoofddorp/Kudelstaart/Uithoorn (5 euro). Bestellen via de website.

BADHOEVEDORP

Later aan 't Water - Badhoevedorp

Later biedt sharing diner schalen, gourmetschalen, warme hoofdgerechten en desserts. Deze kun je afhalen (Nieuwemeerdijk Badhoevedorp) of laten bezorgen. En Later maakt het uniek: de voorgerechten en/of de gourmetschaal worden tussen 14.00-17.00 uur (koud) bezorgd (of afhalen in overleg). Tussen 17.00-20.00 uur worden de hoofdgerechten (warm) en de desserts naar je toegebracht. Check de website voor de bezorggebieden. Uiterlijk 5 dagen van tevoren bestellen. Download het bestelformulier van de website.

De Pelikaan - Badhoevedorp

Kies voor een compleet 3-, 4- of 5-gangenmenu van De Pelikaan. Resp. 42,50 pp, 49,50 pp en 57,50 pp. Afhalen (Nieuwemeerdijk Badhoevedorp) en bezorgen 24 t/m 27 december 14.00-17.00 uur. Bestellen alleen telefonisch voor 20 december.

Vier kerst met Q-Beach. Een uitgebreid verzorgd 4-gangen menu (32,50 euro pp) is beschikbaar op 26 en 27 december. Ophalen (Sloterweg Badhoevedorp) of laten bezorgen. Bel, mail of Whatsapp je bestelling door.

CRUQUIUS

Bief & Burgers - Cruquius

Bief & Burgers heeft een mooi 5-gangen diner samengesteld. Deze is af te halen (Oude Kruisweg Cruquius) of laat thuis bezorgen. Het menu is verkrijgbaar op zowel eerste als tweede kerstdag (vanaf 16.00 uur). Het is de bedoeling dat je voor elke gang een keuze maakt uit de verschillende opties. Bel of mail om te bestellen. Te bestellen t/m 21 december 12.00 uur.

Pannenkoeken Paviljoen - Cruquius

Voor iedereen die niet kan kiezen: de kerstbrunch van Pannenkoeken Paviljoen. Goed gevuld met een voorafje, koude, warme en zoete gerechten. 29,50 pp. Er is ook een kinderbrunch voor 12,50 pp. Te bestellen voor 1e & 2e kerstdag voor zowel bezorgen als afhalen (Kruisweg Cruquius). Telefonisch bestellen of via mail.

HALFWEG

Brasserie Het Gemaal - Halfweg

Gelukkig kun je Brasserie Het Gemaal naar je toe halen deze kerst, dus ‘Be Your Own Chef’ en presenteer het voorbereide menu aan je gasten. Er is een 3-gangen kerstbrunch (35,50 euro pp) en een 5-gangen kerstdiner (49,95 euro pp). Afhalen (Haarlemmermeerstraat Halfweg) op donderdag 24 december 12.00-16.00 uur. Bezorgen op 24 december 12.00-16.00 uur binnen regio Halfweg en Zwanenburg (2,50 euro). Bestellen via mail of telefonisch.

HOOFDDORP

Pizzeria Amici - Hoofddorp

Pizzeria Amici pakt uit met een 3-gangen Italiaans kerstmenu voor 34,95 euro pp: antipasti misto, Panciotti Cantharel pasta als hoofdgerecht en Tronchetto di Natale als dessert. Kerstavond en tweede kerstdag geopend. Het is ook mogelijk om buiten het kerstmenu te bestellen. Afhalen kan aan de Kruisweg in Hoofddorp of laat bezorgen. Bestel op tijd telefonisch of per mail.

Arabesque - Hoofddorp

Ben je ook zo’n fan van lekkernijen uit het Midden-Oosten? Ga dan voor een 6-gangen menu vol bijzondere Libanese specialiteiten van Arabesque. Het exclusieve menu bestaat o.a. uit koude en warme mazzas, een hoofdgerecht (keuze) en een selectie van desserts. De menu’s zijn te bestellen vanaf 2 personen. 47,50 euro pp. Afhalen (Kruisweg Hoofddorp) of bezorgen. Bestellen door te bellen.

Ook tijdens kerst kun je genieten van een Braziliaans diner met de BARRACA at home for Christmas-box. Deze kerstbox is o.a. gevuld met Picanha van Amerikaans Star Ranch Angus rundvlees. Door zelf de Picanha, ananas en het Braziliaans kaasbroodje te bereiden ben je jouw eigen grillmaster deze kerst. De box is gevuld voor 2 personen en kost 69,95 euro. Er is ook een speciale kids box. Bestel minimaal 3 dagen van tevoren. Afhalen op 23 t/m 27 december tussen 14.00 – 18.00 uur bij Barraca (Bosweg Hoofddorp) of laat bezorgen op 23 t/m 27 december tussen 14.00 – 18.00 uur (in Haarlemmermeer +2,95). Bestellen doe je via de website. Het leuke is: er zit een Barraca Spotify playlist bij. 

De Beren - Hoofddorp

De Kerstdinerbox van De Beren is zelf samen te stellen (3-gangen) en hoef je thuis alleen nog maar af te maken. Er is keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. 36 euro pp. Bezorging op 24, 25 of 26 december tussen 14.00 en 16.00 uur. Bestel via de website.

Buoni Amici - Hoofddorp

Wel een heerlijk kerstdiner op tafel, maar niet lang in de keuken staan? Dat kan met de Kerstbox Trattoria Buoni Amici 2020. De box (57,95 euro pp) bestaat uit een 5-gangen diner met keuze uit vlees of vis. Vegetarisch is mogelijk en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. Het thuismenu wordt geserveerd met huisgemaakt brood en een leuke verrassing. Bestellen van het kerstmenu kan t/m maandag 21 december. Ophalen in overleg. Bel of mail om te bestellen.

Den Burgh - Hoofddorp

Ga voor een 4-gangen kerstmenu van Den Burgh. Het menu wordt koud geleverd en kan met slechts een paar handelingen opgediend worden. 49 euro pp (incl. desembrood, boter en bonbons). Er zijn ook losse chefspecials te bestellen. Bestellen kan via de website t/m woensdag 23 december 12.00 uur. Afhalen (Rijnlanderweg Hoofddorp) kan op 24 en 25 december tussen 15.00-17.00 uur.

China Fantasy - Hoofddorp

Zin in oosters deze kerst? Ga dan voor het kerst actiemenu van China Fantasy. 22,50 euro pp; vanaf 2 personen. Afhalen (Kruisweg Hoofddorp) of bezorgen op 25 en 26 december. Bel om te bestellen. 

La Floria presenteert de Kerst-BrunchBox. Een doos (vanaf 2 personen, 22,50 euro pp) met verschillende producten uit eigen keuken. Bestellen per mail. Ophalen (Paviljoenlaan Hoofddorp) kan op 24, 25 en 26 december 09.30-12.00 uur.

Restaurant Elders - Hoofddorp

Om te zorgen dat je lekker kunt tafelen, bereiden de chefs van restaurant Elders een aantal gerechten zodat je alleen de laatste handelingen hoeft te doen om van een lekker en warm kerstdiner te genieten. Keuze uit 2 voor-, 2 hoofd- en 2 nagerechten. Het kerstmenu is tot 20 december te bestellen. De gerechten zijn op te halen (Burgemeester van Stamplein Hoofddorp) op 25 december en komen met instructies om warm te maken. Bestel via de website.

In Frenkie’s Kerstbox vind je orange juice, croissant met jam, hard gekookt ei, afbakbroodje, Chicken bun (evt vega), kerst red velvet taartje, home made bananenbrood met vers fruit en een leuk kerstcadeautje! Bezorging op 26, 27 en 28 december (09.00 – 11.30 uur). Bestellen voor 23 december 16.00 uur via de website.

L'Hirondelle - Hoofddorp

Het kerstmenu concept bestaat uit gerechten bereid door de chefs van L’Hirondelle, waar je thuis de finishing touch aan geeft. Alle gerechten staan binnen 10 minuten op jouw kersttafel. Keuze uit kerstmenu vis/vlees, vega, eigen keuze en een kinder kerstmenu. Bestellen t/m 22 december 20.00 uur. Bezorgen en afhalen (Boslaan Hoofddorp) op 24, 25 en 26 december 12.00-18.00 uur. Bestellen via de website.

Bistro Joseph - Hoofddorp

Joseph Kerst Thuismenu: keuze uit 2 soorten boxen: vis/vlees (55 euro pp) en vega (35 euro pp). Bij het menu ontvang je alle uitleg en toebehoren om het Joseph kerstmenu tot een succes te maken. Uiterste besteldatum is 21 december. Bezorging op 24, 25 en 26 december 15.00-17.00 uur. Bestellen via Whatsapp.

Lieveling bezorgt een heerlijke kerstbrunch op 1e kerstdag (10.30-12.30 uur) bij jou thuis. De brunch kost 17,50 euro pp en is incl. servies. Te bestellen t/m 23 december. Bezorging in Hoofddorp is gratis, omstreken + 2,50 euro. Afhalen (Redenburgsingel Hoofddorp) kan ook. Bestel via WhatsApp of telefonisch.

Haal restaurant Long Island naar je toe deze kerst, dus ‘Be Your Own Chef’ en presenteer het voorbereide menu aan je gasten. Er is een 3-gangen kerstbrunch (35,50 euro pp) en een 5-gangen kerstdiner (49,95 euro pp). Afhalen (IJweg Hoofddorp) op donderdag 24 december 12.00-16.00 uur. Bezorgen op 24 december 12.00-16.00 uur binnen regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Zwaanshoek (2,50 euro). Bestellen via mail of telefonisch.

Masami Fusion Cuisine - Hoofddorp

Masami pakt uit met een 4-gangen x-mas thuismenu. Zij doen de voorbereiding en het enige dat jij hoeft te doen is het thuis af te maken. Uiteraard met instructies. 90 euro pp. Te bestellen tot 22 december 20.00 uur. Afhalen aan de Polarisavenue Hoofddorp. Bezorging in bepaalde postcodegebieden.

Nooristan Restaurant - Hoofddorp

Keuze uit 2 kerstmenu’s met de lekkerste Afghaanse gerechten. Kerstmenu 1: niet-vegetarisch, 39,95 euro pp en 59,95 voor 2 personen. Kerstmenu 2: vegatarisch, 34,95 pp en 54,95 voor 2 personen. Bestellen telefonisch, per mail of WhatsApp. Afhalen (Tussenweg Hoofddorp) of bezorgen.

Nozem - Hoofddorp

Haal Nozem in huis tijdens de kerstdagen. In het thuiskookpakket zijn alle ingrediënten voorbereid, waarna je thuis aan de hand van simpele instructies snel en gemakkelijk een heerlijk 4-gangen kerstdiner serveert. 45 euro pp; minimaal 2 personen. Het kerstdiner is beschikbaar van 22 t/m 26 december en wordt overdag geleverd. Bestel via de website.

Olympos - Hoofddorp

Wordt het Grieks deze kerst? Ga dan voor het Olympos afhaal kerstmenu. Keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is ook een kindermenu. Alle gerechten zijn beschikbaar op kerstavond, 1e en 2e kerstdag. Afhalen aan de Hoofdweg Hoofddorp. Telefonisch of via de website te bestellen.

Tijdens de feestdagen introduceert Papa’s Beach House een kerstbox voor thuis. De dinerbox bevat een compleet 4-gangendiner met keuze uit verschillende hoofdgerechten, zoals gegrilde ossenhaas met vintage portsaus of risotto van rode biet, afgeblust met Champagne. Zo zet je in een handomdraai exclusieve gerechten met een verrassende twist op tafel. Er is ook een kids menu voor de kleintjes. Bestellen doe je via de website en is mogelijk vanaf 2 personen. Reserveer minimaal 1 dag van tevoren. De kerstbox dient vooraf betaald te worden. Ophalen kan van 24 t/m 31 december tussen 16.00 – 19.00 uur bij Papa’s Beach House (IJweg Hoofddorp).

Het kerstmenu van De Polderboom is een 4-gangen keuzemenu voor 55 euro pp. Je kunt het kerstmenu ook combineren met het take away delivery menu. Bestel het kerstmenu uiterlijk 21 december. Afhalen (Marktplein Hoofddorp) en bezorgen op 24, 25 en 26 december. Er is ook een Feestdagen Borrelbox van 39,50 euro voor 2 personen (24 uur van tevoren te bestellen). Telefonisch of via e-mail bestellen.

Grand café Sjapo - Hoofddorp

Sjapo heeft een Driving home kerstmenu. De hoofdgerechten hebben nog een kleine bereiding in jouw eigen keuken nodig. De instructies worden meegeleverd. 3-gangen: 36,50 euro en 4-gangen 39,50 euro. Bij bestelling vanaf 3 personen incl. fles prosecco. Bestel uiterlijk 22 december via mail of telefoon. 2e kerstdag op te halen (Diamantlaan Hoofddorp) 15.00-18.00 uur.

Tijnes - Hoofddorp

All I want for Christmas is…een borrelplank van Tijnes. De prachtige beukenhout plank van BYKIF wordt royaal gevuld met 15 verschillende warme en koude gerechtjes kost 75,00 euro (4 personen). De borrelplank kan worden uitgebreid met supplementen zoals paling of een proeverij van kaviaar. Maak het nog completer en vul de plank aan met één van de hoofdgerechten. De bestelling kan 25 of 26 december 13.00-15.00 uur worden afgehaald (Arnolduspark Hoofddorp). Geef je bestelling uiterlijk 21 december telefonisch door of via e-mail/Whatsapp.

Vis aan de Linie - Hoofddorp

Vis aan de Linie biedt visplateaus to share tijdens de feestdagen. Keuze uit warme en koude plateaus. De warme plateaus hoeven alleen nog thuis verwarmd te worden in de oven. Te bestellen tussen 24 en 31 december. Minimaal 48 uur van tevoren bestellen. Vul het formulier op de website in om een bestelling te plaatsen. Afhalen op de dag naar keuze 12.00-17.00 uur.

IJzerbar - Hoofddorp

De Kerstkilo special van IJzerbar bevat één van de volgende kiloklappers naar keuze: 1kg Tomahawk/ 1kg Cote de boeuf / 1kg Dorade, aangevuld met een aantal side dishes. De special kost 120 euro. De gerechten worden koud aangeleverd en er wordt een beschrijving meegeleverd hoe je in een handomdraai de culinaire gerechten op tafel zet. Alleen te bestellen voor kerstavond, 1e en 2e kerstdag. Bestellen via de website t/m 21 december. Bezorging 10.00-12.00 uur. Buiten Hoofddorp in overleg.

Zoet & Zalig - Hoofddorp

Vrijdag 25 december bezorgt Zoet & Zalig de allerlekkerste kerstontbijtjes/brunches/lunches bij je thuis. Er is ook een kidsbox. Bezorging is gratis vanaf 25 euro in heel Hoofddorp. Je kunt kiezen uit diverse tijdvakken. Bestellen via mail.

LIJNDEN

Dit jaar eten we Bij Qunis thuis: geniet van een heerlijk 5-gangen diner. Voor de kinderen is een aangepast menu samengesteld. Er zal worden gezorgd voor een duidelijke video instructie, zodat de laatste handelingen in jouw eigen keuken makkelijk uit te voeren zijn. 65 euro pp (kinderen 27,50 pp). Het kerstmenu is af te halen (Akerdijk Lijnden) op 24 en 25 december 13.00-16.00 uur. Bestellen via de website.

LISSERBROEK

Het Oude Dykhuys - Lisserbroek

De chef-kok van Het Oude Dykhuys heeft een speciaal kerst thuismenu samengesteld. Het 4-gangenmenu is geheel oven/magnetron gereed verpakt en vraagt een minimum aan bereidingstijd. 59,50 euro pp incl. brood, roomboter en zoetigheden. Wijnarrangement apart te bestellen. De uiterste besteldatum is maandag 21 december. Het pakket is donderdag 24 december af te halen (Lisserdijk Lisserbroek) tussen 10.00-17.00 uur.

NIEUW-VENNEP

Bistro Jacques - Nieuw-Vennep

De Culibox van Bistro Jacques is gevuld met alle ingrediënten voor een heerlijk 4-gangen diner. Er worden uitsluitend de kwaliteitsproducten gebruikt waar ze bij Bistro Jacques dagelijks mee werken. Voor het gemak wordt er een uitgebreide instructie meegeleverd om het diner te bereiden. 1 Culibox is voor 2 personen en kost 65 euro. Er is ook een Deluxe variant (89 euro). Bestellen via de website t/m 21 december. Afhalen (Hoofdweg Nieuw-Vennep) op 24, 25 of 26 december 12.00-14:00 uur.

Massada - Nieuw-Vennep

Wil je een ongedwongen kerst met luxe gerechten die je in no-time op tafel zet? Ga dan voor een kerstbrunchbox of zelfmaak kerstdiner van Massada. Bezorging: 24 t/m 27 december (11.30-18.00 uur). Check de website voor de bezorgregio. Bij besteding van 75 euro krijg je een fles cava cadeau. Er kan besteld worden t/m 20 december. Bestel via WhatsApp, telefonisch of stuur een e-mail.

De Rustende Jager - Nieuw-Vennep

De Rustende Jager biedt van 24 t/m 27 december een kerst afhaalmenu. Keuze uit koude voorgerechten, warme hoofdgerechten en desserts. Bestel via de website. Afhalen Venneperweg Nieuw-Vennep.

Venneper Lodge - Nieuw-Vennep

Kijk jij er naar uit met kerst de sterren van de hemel te koken? De chef van Venneper Lodge heeft ervoor gezorgd dat jij in een handomdraai een restaurantwaardig menu op tafel zet met hun kerstdinerboxen. Je kunt kiezen uit een kerstontbijt: bezorging 08.30-10.30 uur, 19 euro pp (kids 14,00 euro). Ga voor een kerstbrunch: bezorging 10.30-12.00 uur, 35,00 euro pp (kids 25,00 euro). Of geniet met een kerstdiner: bezorging 12.00-15.30 uur, 39,00 euro pp (kids 19,00 euro). Je kunt je bestelling tot 22 december doorgeven via mail. Bezorggebied: Nieuw-Vennep, Lisse, Hoofddorp, Abbenes, Lisserbroek, Beinsdorp (2,50 euro bezorgkosten). 

VIJFHUIZEN

Restaurant 't Fort - Vijfhuizen

Restaurant ‘t Fort introduceert de culinaire kerstbox. In deze box vind je alle ingrediënten om in een handomdraai een overheerlijk gastronomisch kerstdiner op tafel te zetten. Uiteraard met een duidelijke stapsgewijze instructie. Er is tevens een luxe borrelbox, waarmee je in slechts tien minuten de heerlijkste hapjes op tafel zet. Via e-mail of telefonisch te bestellen tot uiterlijk 21 december. De boxen zijn af te halen op het fort (Fortwachter Vijfhuizen) op een van tevoren afgesproken tijdstip: 24 december (15.00-17.00 uur) of 25 december (12.00-15.00 uur).

Het Graanpakhuis biedt een luxe kerstdiner to go voor thuis om makkelijk te bereiden. Het diner is inclusief amuse, huisgemaakte bonbon en menukaart voor op tafel. 39,50 euro pp. Er is ook een vegetarische variant en een kids kerstmenu (19,95 euro pp). Het menu is te bestellen tot en met 18 december. Afhalen op 1e en 2e kerstdag tussen 11.00 en 13.00 uur. Betaling bij bestelling. Bestellen via Whatsapp of e-mail.

De Koperen Hemel - Vijfhuizen

Gourmetten met kerst? Bestel dan het rijk gevulde gourmetpakket van De Koperen Hemel. 350 gram vlees pp, 19,50 euro pp. Er zijn supplementen verkrijgbaar zoals gamba’s en carpaccio. Gratis bezorging in geheel Haarlemmermeer. 1 dag levertijd. Minimale afname van 2 personen. Bestel online, telefonisch of via WhatsApp.

ZWANENBURG

Het Zwaantje - Zwanenburg

Het Zwaantje kerstmenu voor thuis: super makkelijk, alleen even opwarmen en toch een luxe menu op tafel. Het 4-gangenmenu kost 39,95 euro pp en is te bestellen voor 24, 25 en 26 december. Bestellen voor 21 december 21.00 uur. Ophalen (Zwanenburgerdijk Zwanenburg) op de dag van diner 14.00-17.00 uur. Bel om te bestellen.

Mis je een restaurant of zie je een foutje? Mail naar info@liefsuithaarlemmermeer.nl

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.