Type en druk op Enter.

3x strandtenten in Haarlemmermeer

strandtenten haarlemmermeer

Naar Zandvoort, Egmond of Noordwijk rijden voor een strandtent? Nergens voor nodig! Ook in Haarlemmermeer vind je die beachvibe bij maar liefst drie strandpaviljoens. Drie! En je hoeft er niet eens voor in de file te staan richting de kust! Welke dat zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Dit nieuwe paviljoen, met een groot terras aan het water, vind je in het Haarlemmermeerse Bos. Middenop het terrein waar normaal gesproken Mysteryland zou plaatsvinden. Je kunt hier van vroeg tot laat genieten van ontbijt tot diner buiten op het terras of binnen in het restaurant. Voor de echte beachvibe kun je een sup huren.

Dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur (tot 1 augustus 2021).
Paviljoenlaan 2, Hoofddorp – meer info >
la floria hoofddorp
Paviljoen La Floria

Deze gezellige strandtent staat op de plek waar voorheen het viaduct van de A9 stond. Het gebouw van Q Beach bestaat uit 10 losse zeecontainers die van buiten met houten delen zijn betimmerd. Binnen is gebruik gemaakt van gerecycled hout (van de vloer tot aan de tafels) en dat geeft een typische beachlook. De sfeer is informeel. Voor en achter het gebouw is een terras (totaal 240 m2) en aan de achterzijde is een aangrenzende strand. Met mooi weer is het daar heerlijk vertoeven!

Maandag gesloten, dinsdag t/m donderdag 10.00 – 00.00 uur, vrijdag en zaterdag 10.00-01.00 uur, zondag 10.00-23.00 uur.
Sloterweg 149, Badhoevedorp – meer info >
q-beach-badhoevedorp
Q Beach

Combineer beach vibe met een bosrijke ambiance en je krijgt Papa’s Beach House Hoofddorp: een strandpaviljoen prachtig gelegen middenin het Haarlemmermeerse Bos aan het meer. In de zomer met de voetjes in het zand, in de winter heerlijk vertoeven bij het knapperende haardvuur en het hele jaar door lekker eten. Bij Papa’s ben je even weg van de rush.

Maandag: 11.30 – 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag: 11.30 – 22.00 uur, zaterdag & zondag: 10.30 – 22.00 uur.
IJweg 961, Hoofddorp – meer info >
Papa's beach house hoofddorp
Papa's Beach House

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.