Type en druk op Enter.

Stadsterras Hoofddorp: een zomer lang genieten

stadsterras hoofddorp

Op het Raadhuisplein in Hoofddorp kun je komende zomer corona-proof genieten van een hapje en een drankje op een wel heel uniek terras: Stadsterras Hoofddorp. Het pop-up terras is een gezamenlijk initiatief van de horecagelegenheden rondom het plein. De coördinator ervan is Martin Langeveld en die kennen we van Meerlive. Je kunt dus rekenen op een hoop gezelligheid.

Afgelopen weken is er hard gewerkt om het grootste terras van Hoofddorp neer te zetten. Stadsterras Hoofddorp is een initiatief van de op het Raadhuisplein gevestigde horecazaken PLEIN14, Restaurant De Beren en Woodstone en dat belooft veel goeds.

Pop-up terras

Woensdag 1 juli vanaf 17.00 uur is de try-out van dit pop-up terras en vanaf donderdag 2 juli kun je er dagelijks aanschuiven voor een drankje of een maaltijd. Er is een uitgebreide menukaart met complete maaltijden (verzorgd door TwoChefs) en drankjes van choco tot Moët & Chandon. Keuze genoeg dus!

Corona-proof genieten

Het terras heeft 250 zitplekken en is ruim opgezet. Fijn, want zo kun je corona-proof genieten. Het terras is 7 dagen per week geopend tot 22.00 uur, maar als het gezellig is, dan blijft het terras langer open. Het terras blijft in ieder geval de hele zomer op het Raadhuisplein. Als het te heet wordt, dan kan het grote tentdak van Meerlive worden neergezet.

stadsterras hoofddorp

En zoals ze zelf beloven: lazy days & funky nights. Wij weten wel waar we regelmatig zullen neerstrijken komende zomer!

Stadsterras Hoofddorp

Raadhuisplein
Hoofddorp
Facebook-pagina van Stadsterras Hoofddorp

Openingstijden

Dagelijks van 12.00 uur tot 22.00 uur

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.