Type en druk op Enter.

Nieuw! Q Beach: strandpaviljoen op de oude A9

q beach badhoevedorp

Badhoevedorp is een hotspot rijker: Q Beach. Door de omlegging loopt de snelweg A9 niet meer door het dorp. Op de vrijgekomen plek zal op termijn een nieuw dorpshart herrijzen met o.a. woningen. Tot die tijd wordt het gebied gevuld met tijdelijke projecten, zoals dit pop-up strandpaviljoen voor een periode van minimaal vijf jaar. Vorige week openden ze de deuren aan de Sloterweg 149 en wij namen natuurlijk een kijkje!

Strandtent in Badhoevedorp

De familie Pen is de initiatiefnemer van deze gezellige strandtent. Vader Hartger, geen onbekende in de regio, pacht al jaren met zijn vrouw Corina het clubhuis van Tennisvereniging Badhoevedorp. Samen met zoon Ruben runt hij Q Beach; een droom die uitkomt.

Snelweg A9

Strandtent Q Beach staat op de plek waar voorheen het viaduct van de A9 stond en waar op termijn woningen zullen worden gebouwd. Dit ontwikkelproject, genaamd Quatrebras, was de inspiratiebron voor de naam.

Strand

Het gebouw van Q Beach, in het hart van Badhoevedorp, bestaat uit 10 losse zeecontainers die van buiten met houten delen zijn betimmerd. Binnen is gebruik gemaakt van gerecycled hout (van de vloer tot aan de tafels) en dat geeft een typische beachlook. De sfeer is informeel. Voor en achter het gebouw is een terras (totaal 240 m2) en aan de achterzijde is een aangrenzende strand. Met mooi weer is het daar heerlijk vertoeven!

In het strandpaviljoen worden regelmatig activiteiten worden georganiseerd, zoals een kookles, bloemschikcursus of een Vrijmibo. Aan de 5 meter lange tafel kun je gezellig aanschuiven. Houd de agenda in de gaten!

Shared dining

Deze bar met eten (in plaats van een restaurant met drinken) voert een shared dining concept. Op de kleine toegankelijke menukaart (met mediterraanse invloeden) staan heerlijke gerechten om met elkaar te delen, met voor ieder wat wils. Er wordt alleen gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten en alles wordt zelf gemaakt. Om de 5-6 weken komen er nieuwe dingen op de kaart. Je kunt hier heerlijk koffie drinken (en gebak eten!), lunchen, borrelen en dineren.

q-beach-badhoevedorp

Het gezellige paviljoen, in de sfeer van een urban beachclub: Q Beach Badhoevedorp is een heerlijke plek voor elk seizoen.

Q Beach

Sloterweg 149
1171 CL Badhoevedorp
06-52452801
www.qbeach.nl
Facebook van Q Beach
Instagram van Q Beach

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10.00 – 00.00 uur
Vrijdag en zaterdag 10.00-01.00 uur
Zondag 10.00-23.00 uur

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.