Type en druk op Enter.

There’s a new kid in town: Frenkie.

Frenkie Hoofddorp

Hoofddorp heeft er een nieuwe hotspot bij. En wat voor één: Frenkie. speciality coffee & food. Trendy ingericht met pink velvet banken en tafelbladen in zwart marmerlook. De echte koffie fijnproevers gaan hier blij van worden, want de koffie komt van Vascobelo. Naast koffie kun je hier ontbijten, lunchen, een taartje eten en borrelen. It’s time to #meetfrenkie.

Frenkie Hoofddorp
Frenkie Hoofddorp

De locatie, een vrijstaand stijlvol pand met groot zonovergoten terras in Hoofddorp centrum, kennen de meeste mensen als Doppio Espresso. Van deze franchise formule heeft eigenaar Artin Perverian onlangs afscheid genomen en na een verbouwing van ruim twee maanden heeft het pand een ware metamorfose ondergaan. Alleen de vloer is hetzelfde gebleven.

Na inspiratie te hebben opgedaan in Amsterdam én met een achtergrond van twee Italiaanse restaurants wist Artin een aantal dingen zeker: het moest hip zijn, goede service bieden, met een goede kaart en uniek voor Hoofddorp. Dat is gelukt. En de naam? Het moest in ieder geval een mannennaam zijn en het is Frenkie. geworden. Gewoon een leuke naam, vertelt bedrijfsleider Carmen enthousiast. Carmen heeft trouwens ook de nieuwe huisstijl ontwikkeld.

Frenkie Hoofddorp

Koffie staat op nummer 1 binnen het concept. Het is dan ook niet voor niets dat gekozen is voor Belgium’s finest coffee: Vascobelo. Leuk weetje: de naam is een samenvoeging van de Portugese ontdekkingsreiziger ‘Vasco’ da Gama, België (‘Bel’) en de ‘O’ werd toegevoegd voor de Italiaanse sound. De befaamde Vascobelo koffie sleepte al vele prijzen in de wacht en kun je slechts bij een geselecteerd aantal horecazaken drinken. Op de kaart staan ook specials zoals Salted Caramel en Oreo Latte Macchiato. Yum!

Frenkie Hoofddorp
Frenkie Hoofddorp

Naast heerlijke koffie is er een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart. Het is goed wakker worden met toast, tosti of een croissant. Wat je hier zeker moet proeven zijn de bowls. Er zijn vier verschillende en allemaal even lekker. Ook de lunchkaart is om te smullen. Er is voor iedereen wat wils: sandwiches, salad bowls, eggs en pancakes. Vergeet ook de taartjes niet!

Frenkie Hoofddorp
Frenkie Hoofddorp

Genoeg koffie op? Er zijn ook verse theeën, smoothies, wijnen, bieren (ook speciaal biertjes) en cocktails. Er is zelfs Pink hot chocolate milk!

Frenkie Hoofddorp

Het is duidelijk: Frenkie. is meer dan alleen koffie. Het is een plek waar je kunt drinken, eten, werken (binnenkort komen er zelfs speciale werkplekjes voor het raam) en genieten zowel binnen als buiten op het terras (heerlijk in de zon of lekker warm onder de heaters).

Wil jij Frenkie. ontmoeten? Je vindt Frenkie. op het Dik Tromplein in Hoofddorp centrum.

Frenkie. speciality coffee & food

Openingstijden

Dagelijks 09.00 – 18.00 uur
Zondag & maandag 10.00 – 18.00 uur

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.