Type en druk op Enter.

Le Petit Chef: unieke eet ervaring bij Novotel Schiphol

Le-Petit-Chef-Novotel-hoofddorp

Novotel Schiphol biedt iets heel unieks: 3D-animatie op je bord. In een private dining setting geniet je van heerlijk eten én entertainment. Le Petit Chef is een miniatuur kok die als projectie zijn kookkunsten op tafel vertoont, waarna je de gerechten op precies dezelfde manier gepresenteerd krijgt. Wat een leuke ervaring!

GourmetBar Hoofddorp

Het Novotel Amsterdam Schiphol Airport hotel is gevestigd achter station Hoofddorp. In het hotel bevindt zich restaurant GourmetBar Hoofddorp waar je als (niet-)hotelgast terecht kunt voor lunch, diner of borrel. Eind 2018 kwam Le Petit Chef in dienst en sindsdien neemt hij je mee op een culinaire trip.

Le-Petit-Chef-Novotel-hoofddorp

Kleinste chefkok ter wereld

De privéruimte is iets verduisterd. Je neemt plaats aan een tafel die ruimte biedt aan 4 tot 10 personen. Als de show begint komt de kleine chefkok via 3D-projectie op je bord tot leven. Elke gang bereidt Le Petit Chef op ludieke wijze op tafel en kort daarna verschijnen de gerechten precies zo live op je bord.

Food theater

GourmetBar Hoofddorp is het eerste restaurant in Nederland dat dit diner-spektakel aanbiedt. Zowel voor gezinnen met kinderen als voor zakelijke gezelschappen, minimaal 4 tot maximaal 10 personen, geniet je van een unieke vorm van private dining.

Le-Petit-Chef-Novotel-hoofddorp

Drie-gangen diner

Het hoogwaardige 3-gangen diner van 2,5 uur kost 69 euro per persoon voor volwassen en bestaat uit een vastgesteld menu. Voor kinderen (tot 16 jaar) is er een speciaal kindermenu en kost 29 euro per persoon. Deze prijzen zijn exclusief dranken. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten zijn van harte welkom.

https://youtu.be/LGlY9auuBok

Toegegeven: het is niet goedkoop, maar je bent gegarandeerd een bijzondere diner-ervaring rijker. Het is echt genieten van de capriolen van Le Petit Chef.

Foto’s: Novotel Amsterdam Schiphol Airport/Skullmapping

Le Petit Chef @GourmetBar

Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Taurusavenue 12 (achter station Hoofddorp)
2132 LS Hoofddorp
023-747 03 70
www.3d-diner-hoofddorp.nl
Facebook van 3d-diner-hoofddorp

Openingstijden

Check hiervoor de website. Reserveren minimaal 2 dagen van tevoren.

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?