Type en druk op Enter.

La Floria: nieuw paviljoen in het Haarlemmermeerse Bos

la floria hoofddorp

Het Haarlemmermeerse Bos is een fijne plek rijker: Paviljoen La Floria. Een paviljoen met een groot terras gelegen aan het water. Middenop het terrein waar normaal gesproken Mysteryland zou plaatsvinden. Tot 1 augustus 2021 kun je hier van vroeg tot laat genieten van ontbijt tot diner buiten op het terras of binnen in het restaurant. Wij namen een kijkje.

Oude strandtent

Paviljoen La Floria is een initiatief van de mannen van Hoofddorp On Ice, Jeroen Kerkhof en Jerome Könst. Met La Floria hebben ze weer iets unieks neergezet. Een oude strandtent is omgebouwd tot een uniek paviljoen. Het bevindt zich in het Haarlemmermeerse Bos naast het oude Vork & Mes. Door het niet doorgaan van Mysteryland editie 2020 bleef deze plek vrij.

la floria hoofddorp

Uitzicht op de plas

Of het nu gaat om ontbijt, koffie, lunch, borrel of diner, je kunt bij La Floria van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat terecht. Dit tijdelijke horecabedrijf is dagelijks geopend van 10 tot 10 geopend. Het terras, compleet met houten banken en strandstoelen, is zeer ruim en je hebt een prachtig uitzicht op de plas. Bij mooi weer zit je heerlijk onder de schaduwdoeken.

la floria hoofddorp
la floria hoofddorp

Shared dining

Op de regelmatig wisselende menukaart vind je eenvoudige early birds, lunchers, snackers, shared dining, dessert en specials. De drankenkaart varieert van warme dranken tot bieren. Er is voor ieder wat wils. 

la floria hoofddorp

Huur een sup

Zin om sportief bezig te zijn? Bij La Floria kun je een sup (Stand Up Paddle) huren. Het eerste uur kost 10 euro en daarna 5 euro per uur. Leuk om te doen!

Bij La Floria is ruim voldoende parkeergelegenheid en parkeren is helemaal gratis. Reserveren is alleen voor binnen in het restaurant mogelijk. Kortom: het is hier genieten aan de recreatieplas!

Paviljoen La Floria

Paviljoenlaan 2
2132 LZ Hoofddorp
085-1305390
info@lafloria.nl
www.lafloria.nl
Facebook van La Floria
Instagram van La Floria

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur (tot 1 augustus 2021)

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.