Type en druk op Enter.

Het nieuwe Zoet & Zalig Hoofddorp

Zoet en zalig hoofddorp

Ze moesten er even voor dicht, maar het resultaat mag er zijn. Na 5 jaar werd het tijd voor nieuwe meubels en een frisse lik verf. Tijd om een kijkje te nemen bij Zoet & Zalig Hoofddorp 2.0.

zoet en zalig hoofddorp

De oude meubels zijn via Facebook verkocht en in no time was alles weg. Het ging de eigenaressen Miranda en Mandy wel aan het hart, want de meubels zijn ooit gemaakt samen met een groep jongens waarvan sommigen een verstandelijk beperking hebben. Maar na jaren intensief gebruik was het tijd voor een frisse nieuwe look. De nieuwe inrichting is industrieel met lekker veel banken en kussens. De hoge tafels zijn vervangen door lage varianten en er is een knusse loungehoek.

zoet en zalig hoofddorp

Bij Zoet & Zalig kun je genieten van ontbijt, koffie, lunch en lekkers. Denk aan huisgemaakte taartjes, overheerlijke broodjes belegd met verse producten en ander lekkers. Zoet en zalig dus. Dat smaakt heerlijk en het zit hier niet voor niets altijd vol.

zoet en zalig hoofddorp

De koffie is overheerlijk. Ze schenken koffie van Brandmeester’s, een premium roasted coffee. Er staan diverse koffiespecialiteiten op de kaart.

Maar ook voor een borrel (met een lekker borrelhapje) ben je hier aan het juiste adres. Er is een kleine wijnkaart of drink een lekker speciaal biertje. In de zomer heerlijk op het zonnige terras met zo’n 70 zitplaatsen. Ook buiten vind je gezellige banken met dekentjes en kussentjes. Zoet & Zalig zit aan het Polderplein, ideaal voor tijdens een dagje winkelen.

zoet en zalig hoofddorp

Miranda van Berkel en Mandy Terlouw runnen deze sfeervolle lunchroom middenin Hoofddorp centrum. Leuk feitje is dat Miranda en Mandy tante en nicht zijn. Miranda komt uit een ondernemersfamilie en liep altijd al met het idee rond om een broodjeszaak te beginnen. Mandy had de hotelschool gedaan en was klaar voor de volgende stap. Ze zijn dit avontuur 5 jaar geleden aangegaan en samen gegroeid naar wat Zoet & Zalig Hoofddorp nu is.

zoet en zalig hoofddorp

Zoet & Zalig is de perfecte plek voor koffie, lunch en lekkers voor, tijdens of na het winkelen of zomaar voor een heerlijk momentje ontspanning.

Zoet & Zalig Hoofddorp

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.