Type en druk op Enter.

Duyckercafé: hidden gem in het Cultuurgebouw

Duyckercafe hoofddorp

Wie wel eens naar de schouwburg gaat of naar een concert in het Hoofddorpse poppodium, weet het natuurlijk al. Maar voor degene die het nog niet weet: er zit een superleuk café in het Cultuurgebouw: Duyckercafé.

Duyckercafé bestaat sinds 2011 en inmiddels weten heel veel mensen deze plek aan de rand van Hoofddorp centrum te vinden. Het is een plek met een ongedwongen, kalme sfeer en een gezellige bedrijvigheid. Je kunt er terecht met een groep vrienden of gewoon lekker met z’n tweetjes. Er staat altijd goede muziek op en dat is een dik pluspunt.

Duyckercafe-hoofddorp

Veel zitplekken

Binnen kun je aan de bar zitten, op de banken of aan één van de losse zitjes. De tafels schuif je gezellig aan elkaar. Buiten het café zijn in de passage van het Cultuurgebouw ook zitjes waar het prima vertoeven is met een groter gezelschap of als je even aan de muziek wilt ontsnappen.

Duyckercafe-hoofddorp

Ruime selectie speciaalbier

Duyckercafé heeft een flinke selectie aan speciaalbier. Het zijn er inmiddels zo’n 50 verschillende en komen uit allerlei hoeken van de wereld. Ook heeft het café zijn eigen bieren laten brouwen bij lokale brouwers. Gaaf toch?! Duyckercafé is trouwens verified venue op Untappd. Dat wil zeggen dat je hun hele bierkaart in de Untappd-app vindt en als je ze volgt, word je op de hoogte gehouden zodra ze een nieuw biertje aan het assortiment toevoegen. Handig!

Geen zin in een speciaalbiertje? Je kunt hier ook terecht voor een bijzondere whisky, gin (5 soorten), een goed glas wijn (van De Wijnzaak) of een gewoon biertje (Jupiler en Hertog Jan).

Duyckercafe-hoofddorp

Trek in iets lekkers bij de borrel? De snackkaart moet je zeker even checken. Al is het alleen maar vanwege de namen (o.a. Herman Broodplank en I came in like a bitterbal).

Thema-avonden

Duyckercafé organiseert met regelmaat thema-avonden. Jamsessies, jazz-avonden, vinyl-nights, pubquizen en nog veel meer! Houd hun agenda in de gaten en wees er bij!

Duyckercafé

Openingstijden

Donderdag: 17.00 – 01.00 uur
Vrijdag – 17.00 – 02.00 uur
Zaterdag – 17.00 – 02.00 uur

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.