Type en druk op Enter.

9x de lekkerste coffee to go voor als je een frisse neus gaat halen

coffee to go Haarlemmermeer

We zitten tijdens deze lockdown #2 veel meer thuis dan normaal en dan is het goed om af en toe de benen te strekken en een frisse neus te halen. Loop een rondje in het bos, pak de fiets of loop een extra blokje om en haal een lekkere coffee to go. Steun je ook gelijk de lokale horeca. Win-win! Wij hebben de lekkerste adresjes voor koffie to go in Haarlemmermeer voor je op een rijtje gezet.

Wat ons betreft de beste coffee in town. Bij Frenkie. wordt Belgium’s finest coffee geschonken: Vascobelo koffie. Dagelijks open van 10.00 – 16.00 uur. Je vindt Frenkie. in Hoofddorp centrum.
Dik Tromplein 12, Hoofddorp – www.meetfrenkie.com

Stop tijdens je rondje Haarlemmermeerse Bos bij het afgifteluik van La Floria voor een lekker koffietje. La Floria is vrijdag t/m zondag (09.00 – 16.00 uur) geopend.
Paviljoenlaan 3, Hoofddorp – www.lafloria.nl

Verhage

Geniet ook onderweg van de lekkere koffie van Verhage. Dagelijks open vanaf 11 uur (zondag vanaf 12 uur). Je vindt Verhage in Winkelcentrum Floriande.
Almkerkplein 62, Hoofddorp – www.verhage.nu

Massada

Bij Massada zetten ze met liefde een heerlijke bak koffie to go voor je. Je vindt ze in het centrum van Nieuw-Vennep. Dagelijks geopend vanaf 11.30 uur.
Händelplein 1, Nieuw-Vennep – www.massada.nl

Barista Café

Nog zo’n adresje waar we niet kunnen neerploffen voor een lekkere latte of espresso. Gelukkig zijn ze open voor de vertrouwde koffie to go. Barista Café is dagelijks open van 10.00 – 16.00 uur (zondag vanaf 11.00 uur). Je vindt ze in Hoofddorp centrum.
Burgemeester van Stamplein 216, Hoofddorp – www.baristacafe.nl

Bagels & Beans

Als je vooraf online bestelt, dan staat je bestelling voor je klaar. Hoe handig! Bagels & Beans is dagelijks open voor take-away vanaf 09.00 uur (zondag vanaf 11.00 uur). Je vindt Bagels & Beans in Hoofddorp centrum (in het overdekte gedeelte Vier Meren).
Marktlaan 194, Hoofddorp – www.bagelsbeans.nl

Ga je in het weekend voor een stevige wandeling in het Haarlemmermeerse Bos? Loop dan gelijk even langs Papa’s foodtruck. Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11 uur haal je winterse classics, zoals warme chocolademelk, glühwein of een rijk belegd brioche met rookworst voor onderweg. De foodtruck staat er alleen met mooi weer.
IJweg 961, Hoofddorp – www.papasbeachhouse.nl

Pannenkoeken Paviljoen

Je rondje Groene Weelde sluit je af met lekkers van de to go kar van Pannenkoeken Paviljoen. Denk aan koffie, warme chocomel, poffertjes, wafels, erwtensoep, frietjes, tosti’s…Dagelijks open van 10.00-16.30 uur.
Kruisweg 1625, Cruquius – www.pannenkoekenpaviljoen.nl

Een rondje Toolenburg is altijd een goed idee. Het afgifteluik van Restaurant Lieveling is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 12 uur voor take away koffie, thee en broodjes.
Redenburgsingel 110, Hoofddorp – www.restaurant-lieveling.nl

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.