Type and press Enter.

9x de lekkerste coffee to go voor als je een frisse neus gaat halen

coffee to go Haarlemmermeer

We zitten tijdens deze lockdown #2 veel meer thuis dan normaal en dan is het goed om af en toe de benen te strekken en een frisse neus te halen. Loop een rondje in het bos, pak de fiets of loop een extra blokje om en haal een lekkere coffee to go. Steun je ook gelijk de lokale horeca. Win-win! Wij hebben de lekkerste adresjes voor koffie to go in Haarlemmermeer voor je op een rijtje gezet.

Wat ons betreft de beste coffee in town. Bij Frenkie. wordt Belgium’s finest coffee geschonken: Vascobelo koffie. Dagelijks open van 10.00 – 16.00 uur. Je vindt Frenkie. in Hoofddorp centrum.
Dik Tromplein 12, Hoofddorp – www.meetfrenkie.com

Stop tijdens je rondje Haarlemmermeerse Bos bij het afgifteluik van La Floria voor een lekker koffietje. La Floria is dagelijks open van 09.00 – 16.00 uur.
Paviljoenlaan 3, Hoofddorp – www.lafloria.nl

Verhage

Geniet ook onderweg van de lekkere koffie van Verhage. Dagelijks open vanaf 11 uur (zondag vanaf 12 uur). Je vindt Verhage in Winkelcentrum Floriande.
Almkerkplein 62, Hoofddorp – www.verhage.nu

Massada

Bij Massada zetten ze met liefde een heerlijke bak koffie to go voor je. Je vindt ze in het centrum van Nieuw-Vennep. Dagelijks geopend vanaf 11.30 uur.
Händelplein 1, Nieuw-Vennep – www.massada.nl

Barista Café

Nog zo’n adresje waar we niet kunnen neerploffen voor een lekkere latte of espresso. Gelukkig zijn ze open voor de vertrouwde koffie to go. Barista Café is dagelijks open van 10.00 – 16.00 uur (zondag vanaf 11.00 uur). Je vindt ze in Hoofddorp centrum.
Burgemeester van Stamplein 216, Hoofddorp – www.baristacafe.nl

Bagels & Beans

Als je vooraf online bestelt, dan staat je bestelling voor je klaar. Hoe handig! Bagels & Beans is dagelijks open voor take-away vanaf 09.00 uur (zondag vanaf 11.00 uur). Je vindt Bagels & Beans in Hoofddorp centrum (in het overdekte gedeelte Vier Meren).
Marktlaan 194, Hoofddorp – www.bagelsbeans.nl

Lekker in het weekend als tussenstop als je wilt uitwaaien of een stuk gaat fietsen langs de Ringvaart. Haal een lekkere koffie to go bij Lowietje. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Bij mooi weer zijn ze langer open.
Huigsloterdijk 257, Abbenes – www.lowietje.nl

Luciano

Denk je aan Luciano, dan denk je aan ijs. Maar ze hebben ook diverse koffiespecialiteiten. Woensdag t/m zondag open van 12.00 – 20.00 uur. Je vindt Luciano in Winkelcentrum Floriande.
Genderenplein 22, Hoofddorp – www.ijssalonluciano.nl

Happy Tosti

Voor een happy koffie ga je naar Happy Tosti. Ze zijn met hun Happy Take Away dagelijks open vanaf 10.00 uur (zondag en maandag vanaf 12.00 uur). Je vindt ze in het overdekte gedeelte in Hoofddorp centrum (winkelcentrum Vier Meren).
Marktlaan 190, Hoofddorp – www.happytosti.nl

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.